Rólunk

MIÉRT ÉPP JOURNEY FASHION?

A válasz egyszerű: mert szeretünk utazni.

FILOZÓFIÁNK

A Journey Fashion valamennyi modellje magyar gyártású, kézzel varrott, egyedileg, magyar divattervező által tervezett, kis szériás, limitált  darab – biztos lehetsz benne, hogy nem tucat terméket viselsz.

Olyan, mintha kifejezetten neked tervezték volna: a modellek különleges, letisztult szabásuk révén követik tested formáját és a méretek is a magyar sajátosságokhoz igazodnak. Így a végeredmény: a női alakot tökéletesen kihangsúlyozó, stílusos és elegáns termék!

A modelljeink között egyaránt megtalálhatók hétköznapi viselethez vagy az elegánsabb megjelenést kívánó alkalmakhoz való ingek, blúzok.

Nagy figyelmet fordítunk a minőségi pamut, elasztikus alapanyagokra: így egy Journey ing nem tapad rád, hogy önfeledten élvezd akár a forró nyári napokat is!

Csak női ingekkel, blúzokkal foglalkozunk, ezért megtehetjük, hogy minden apró részletre nagy gondot fordítsunk: a puha, testre simuló alapanyagtól kezdve a kreatív részleteken át a magyar sajátosságokhoz igazított méretekig, így minden Journey ing külön karakter – nem véletlenül kaptak női neveket.

KOLLEKCIÓK

JOURNEY SIKK

A „sikkes” szerintünk azt jelenti, hogy a kényelem, a minőség és a divat egyszerre ölt testet egy ruhadarabban. Egy sikkes ing jól mutat, jó érzés viselni – és megengedi, hogy szabadon szárnyaljon a fantáziád, tűsarkú helyett akár sportcipővel kombináld.

Sikk by Journey kollekciónkat a rafinált, franciás sikk ihlette: tobzódhatsz a színekben, formákban, a sportos és elegáns a variációkban, miközben biztos lehet benne, a szabásvonalaknak és a hosszított fazonoknak köszönhetően az ingek jól állnak alakodon.

A kényelmet és a sikket garantálja az anyagválasztás is: a puha pamut (~80-90%) rugalmas elasztánnal, szexi necc betétekkel vagy egyedi dekorációkkal ötvöződik.

JOURNEY SIKK Kollekció

JOURNEY ELEGANCE

Ebben a kollekcióban egytől egyig olyan ingeket találsz, melyek elegánsak, de kellőképpen lezserek is ahhoz, hogy bármely szituációban komfortosan érezhesd magad bennük.

Egy Journey Elegance ingben garantáltan téged fognak észrevenni és nem (csak) a ruhádat. Kiemeli előnyös adottságaidat és diszkréten elrejti azt, amit kevésbé akarsz hangsúlyozni. Erre csak egy olyan letisztult szabásvonalú, finom ing képes, mint amilyenek a Journey Elegance kollekció darabjai is.

A Journey Elegance modellek változatos, de egyformán kiváló minőségű alapanyagokból készülnek: 100% pamutból, 100% viszkózból, illetve más, kevert összetételű anyagokból is.

A textileket minden esetben úgy választjuk ki, hogy azok tulajdonságaink révén megkönnyítsék, praktikusabbá tegyék az adott modell viselését.

JOURNEY ELEGANCE KOLLEKCIÓ

JOURNEY REGATTA

Regatta kollekciónkat a hajózás rejtelmes világa ihlette, a könnyed lazaság keveredik benne a sportos eleganciával. Ez a hagyományosan férfias stílus nálunk lehengerlően nőiessé változott, köszönhetően a vidám színeknek, a hosszított fazonnak, a remekbe szabott vonalvezetésnek vagy a karcsúsító szabásvonalnak.

A Regatta ingek minden alkalomra megállják a helyüket. Viselheted baráti vagy családi összejövetelen, barátnős találkán, egy kellemes sétán, munkahelyeden, üzleti tárgyaláson. Sokféle alapdarabbal kombinálhatod, rövidnadrágtól a farmerig.

JOURNEY REGATTA KOLLEKCIÓ

JOURNEY DYNAMIC

Dynamic kollekciónk női ingjeit a lovaglás és a western hangulata ihlette, mégis aligha lehetnének ennél érzékibbek. A belevaló és szexi vadnyugati stílus ugyanis újra trendi, sőt, ha egészen pontosak akarunk lenni, soha nem is ment ki a divatból.

Ha a Dynamic kollekcióból választasz magadnak inget, egyszerre hangsúlyozhatod
finom nőiességedet, elsöprő dinamizmusodat és a minőség iránti igényedet. Az ingek legapróbb részletét is nagy odafigyeléssel, precizitással terveztük meg, a szabásvonalon át az anyagválasztásig – ez pedig igazi különlegesség a mai tucat termékek világában.

JOURNEY DYNAMIC KOLLEKCIÓ

JOURNEY BY MADLEINE

Legelső kollekciónkat Ruzs Magdolna álmodta meg, ami a Journey by Madleine nevet kapta.

JOURNEY BY MADLEINE KOLLEKCIÓ